IT поддръжка

Готови ли сте за безпроблемна
ИТ обстановка

в офиса ВИ?

Надеждна подръжка на IT средата, която Ви дава абсолютна гаранция за минимизиране на проблемите с компютри, лаптопи, VOIP телефония, факсове, проектори, смартфони, сървъри, пощи и т.н...

image

Човека оркестър, грижи ли се ТОЙ за Вашето ИТ здраве компетентно?

image

Малките IT проблеми.....

Които винаги водят след себе си до ГОЛЕМИ проблеми! Оставянето на неизправностите на заден план, винаги води до нежелани и скъпи усложнения. Пренебрегването на ИТ профилактиката е гаранция за многократно по-скъпи интервненции и загуба на време, средства, като и в не малко случаи и на информация и клиенти!

Софтуерни и уеб решения

Предлагаме Ви софтуерни у уеб решения. Изграждане на сайтове, електронни магазини, каталози, SEO оптимизране, система за резервиране на услуги.

Брандинг и лого дизайн

Брандиране на фирмата Ви, изработка на лого, реклами всякакви материали (визитни картички, брошури, флаери, календари, химикалки, торбички...). Всичко за Вашето  БИЗНЕС представяне.

Компетентност, отговорност, бързодействие!

Всеки ИТ проблем има решение и ако не го знаем, го учим!

Надграждаме знанията, които вече имаме. Разширяваме екипа си с нови специалисти, за да Ви предложим повече и по-качесвтени услуги.

Динамичното развиване в ИТ сектора дава на всеки нови възможности за по-добро представяне в интернет и по-бързо развити не бизнаеса. Следим с интерес всички новости в мрежата, учим се от други добри практики, усвояваме всчко, кеото може да ни помогне за да сме полезни на ВАС, нашите клиенти!

Експертна поддръжка на:

Компютри

Лаптопи

Сървъри

Мрежи

Успешния БИЗНЕС изисква много грижи, за да се фокусира върху развитието и израстването, както и да е конкурентно способен. Ние Ви гарантираме, че се грижим еднакво добре за всички наши клиенти, без изключение. Обръщаме внимание на всеки един казус, отговаряме на всяко едно запитване. За нас няма въпрос без отговор, както и проблем без решение в ИТ сферата!

Защото за нас ДОВЕРИЕТО е ВСИЧКО

Знаем, че доверието на клиентите ни е най-скъпото нещо, което сме постигнали. И прекрасно разбираме, че то не е даденост, а е извоювано с много упорит труд на целия ни ЕКИП!

77

Успешни проекта

400+

Доволни клиенти

500+

Доволни клиента

7+

Държави