Бързи, надеждни компютърни мрежи.

Image

Проектиране и изграждане на мрежи.

Компютърните мрежи, които TouchPoint проектира и изгражда, са надеждни, сигурни и бързи. Нашите мрежови инженери създават индивидуална мрежова архитектура/топология за всеки един клиент индивидуално. Tова се случва само и единствено след като се извършат предварителни огледи на обектите на нашите клиенти.

Ние използваме мрежово оборудване само от реномирани производители, които предлагат гаранционно и следгаранционно обслужване на техните продукти.

Никога не правим компромис по отношение на качвството за сметка на цената, защото знаем, че това може да се окаже фатално за работата на мрежовата инфраструктура, както и да доведе до неприятни резултати за нашите клиенти.

Изграждаме LAN (Local Area Network), които са подходящи за офис, офиси в различни сгради, складове, жилищни сгради и други.

Image

Wireless мрежи с голям обхват

Image
Image

Безжични мрежи, проектиране и изграждане.

TouchPoint проектира и изгражда безжични мрежи, които са подходящи за места, където няма качествена мрежова инфраструктура или никаква.

Нашите мрежи от безжичен тип са криптирани за максимална сигурност на мрежовата връзка между устройствата. Както и с голям обхват, за да могат да задоволят потребноситите от бърза и качествена интернет връзка на всеки един офис, хотел, сграда, магазин или дом.

При изграждането на безжични мрежи, ние използваме компоненти и части само на лидери в безжичните комуникации и технологии като Cisco, TP-Link, Huawei и др.

Предлагаме и услугата "Управление и администриране на мрежи", която ще облекчи и осигури надеждна работа на  всички фирми, които нямат възможност за собствен мрежови администратор.

Защита на компютърни мрежи.

Image

Сигурни и надеждни мрежи, които пазят Вашата информация.

ИТ сигурността е приоритетна задача на нашия екип. За да можем да гарантираме това, ние използваме само лицензиран софтуер за управление, конфигуриране и защита на нашите мрежи. Внимателно приоритизираме всички налични ресурси, както и обектите на мрежовата инфраструктура, които трябва да се защитят.

Използваме надежден и сигурен хардуерен FireWall, който има възможност за ограничаване на достъпа до мрежата по различни критерии като MAC адрес и/или IP адрес, ограничаване по GEO локация (континент, държава, регион, населено място).

Друг важен етап, за да бъде Вашата мрежа оптимално предпазена и защитена от външни, както и от вътрешни намеси, е управлението на трафика:

  • защита на крайните точки в мрежата
  • защита на е-mail трафика в мрежата
  • защита на WEB трафика в мрежата
Image

Поддръжка на мрежата

Image
Image

Поддръжка и осъвременяване на мрежи.

Изградена веднъж, мрежата се нуждае от поддръжка и надграждане, увеличаване на ресурсите ѝ, както и нейното модернизиране в съответствие с нуждите на тези, които я ползват.

Качествената поддръжка също така обезпечава до голяма степен и мрежовата сигурност, която от своя страна гарантира безпроблемното ѝ използване за по-дълго време.

Не пренебрегвайте тези фактори и поддържайте Вашата мрежа UP to DATE, както хардуерно така и софтуерно. Не използвайте софтуери със съмнителен ЛИЦЕНЗ, защото това гарантирано ще доведе до изтичане на информация!

Ако нямате необходимия ресурс да поддържате Вашата мрежа, обърнете се към нашия екип. Ние ще направим одит на състоянието на ИТ инфраструктурата и ще Ви предложим оферта за поддръжка, която ще е адекватно съобразена с възможностите и нуждите Ви.

Основни ИТ възможности

Пакетът от основните ни ИТ възможности, върху които сме фокусирали усилята си, се разширява постоянно. Включваме новите ИТ тенденции, които се налагат тенденционно на пазара, търсим нови членове на ЕКИПА ни, които да подобрят клиентското обслужване със знанията и компетентността си.

Отдалечен достъп

Своевременната реакция, която нашите клиенти получават, се базира частично и на услугата за достъп от разстояние, която им предлагаме. Дистанционната ИТ поддръжка позволява повечето софтуерни проблеми да се отстраняват своевременно, без това да изисква ходене на място в офиса Ви, като така се пестят време и средства на клиента.

Повече

Поддръжка и изграждане на интернет страници

Изграждането на уеб сайт изисква подробен предварителен анализ, който ние правим с цел да можема да Ви  предложим най-доброто решение отговарящо на нуждите на Вашия бизнес. Използваме последните уеб технологии и иновации, които позволяват на интернет потребителите да Ви откриват по-лесно, както и да се запознаят с Вас по-подробно.

Повече

Контрол на достъпа

В днешно време контролът на достъпа е задължителен елемент за всяка една компания. Ние предлагаме цялостни комплексни решения в тази насока. От огледа, проектирането, обсъждането с клиента до финалната фаза на изграждането. Използваме компоненти на доказани производители с осигурен  гаранционен и извънгаранционен сервиз.

Повече

Kомпютърна поддръжка на абонамент от ПРОФЕСИОНАЛИСТИ!

Защото има значение на кого ще доверите БИЗНЕСА СИ!

IT дейностите в една компания вече са многобройни, с тенденция да продължават да се увеличават. А това автоматично изключва компютърна поддръжка от тип "Човекът оркестър" или познат още като "ИТ специалистът по всичко", който идва от време на време без договор и без уговорени и подписани условия за кофиденциалност.

Днес обемът от информация, която трябва да се познава задълбочено в IT сферата, вече е огромен. Непосилно е за един човек да разбира от всичко на едно високо професионално ниво. Уважаваме ентусиастите, които се учат от форуми и ровене в нета, но за съжаление това изисква време и не решава IT проблема, който трябва да бъде отстранен на момента, а напротив - задълбочава го.

Нашият ЕКИП се разраства пропорционално на нуждите на нашите клиенти, както и на новите услуги, които ние им предлагаме. Търсим и наемаме хора, които имат потенциал и желание за развитие, стимулираме ги, за да се чувстват сигурни в утрешния ден и да дават всичко от себе си. Така работим ние!

ИТ МЕНИДЖМЪНТ

Висок стандарт и надеждност на работа. ИТ мениджмънт на компютърна и комуникационна техника чрез гарантирано, надеждно и  качествено обслужване.

ИТ ОДИТ И ОЦЕНКА НА IT РИСК

Одитът на информационните ресурси и тяхното управление се извършва от одитен екип, който прави анализ и оценка на информационната система.

ПРОЕКТИРАНЕ, ИЗГРАЖДАНЕ МРЕЖИ

Изграждане на локални компютърни мрежи, прекарване на трасета и продажба на сървъри, ракове. Монтиране и настройка на сървърни конфигурации, рутери и суичове.

ЗАЩИТА НА ИНФОРМАЦИЯТА

Незащитената информация е лесна плячка за хакери и вируси. Проблемите, които идват след това, са понякога фатални за една компания или фирма.